<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sain eilen postia tästä tärkeästä asiasta ja toivon, että myös sinä osallistut tähän hiljaiseen mielenosoitukseen! Nähdään Itsenäisyyspäivänä Senaatintorilla klo 11. Irma

 

Mielenosoituksen sanoma: Itsenäisyys vammaisille!

16 vammaisjärjestöä, Aivovammaliitto, Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien liitto-HETA, Förbundet De Utvecklingsstördas Väl, Förbundet Finlands Svenska Synsskadade, Hengityslaitepotilaat, Invalidiliitto, Kuulonhuoltoliitto, Kynnys, Näkövammaisten Keskusliitto, Kehitysvammaliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Lihastautiliitto,  Suomen CP-liitto, Suomen Kuurosokeat, Suomen MS-liitto ja Suomen Polioliitto tiedottaa:

Lisää tietoa täältä!

Tule kanssamme hiljaiseen mielenosoitukseen Itsenäisyyspäivänä 6.12.2007 klo 11.00-12.00 Helsingin Senaatintorille Unioninkadun puolelle. Onhan siellä kylmä, mutta tämä on meidän talvisotamme, jossa haemme itsenäisyyttä. Sen saavutamme, jos saamme avustaja-asiat kuntoon. 

Tämä mielenosoitus on alku kampanjalle, jonka tarkoituksena on saada vaikeavammaisille subjektiivinen oikeus henkilökohtaiseen avustajaan. Mielenosoituksen sanoma näkyy isossa banderollissa, joten muita kylttejä ei tarvita. Saman päivän Helsingin Sanomissa on myös koko sivun ilmoitus, jossa tuodaan esille se, että vaikeavammainen tarvitsee henkilökohtaisen avustajan saadakseen itsenäisen elämän.

Ottakaa mukaan tyhjiä pyörätuoleja ja sokeiden valkoisia keppejä. Ne symboloivat niitä ihmisiä, jotka olisivat tulleet paikalle, jos heillä olisi ollut avustaja.

 

Paikalla on myös Arkkipiispa Jukka Paarma. Kutsuttavien listalla on myös Tasavallan Presidentti Tarja Halonen, kaikki kansanedustajat ja tiedotusvälineiden edustajia.

 

Tarvitsemme Sinua! Haluamme muistuttaa, ettei kaikilla suomalaisilla ole vieläkään itsenäisyyttä. Pukeudu lämpimästi ja tule paikalle.

Nähdään Itsenäisyyspäivänä Senaatintorilla klo 11.00!