Tästä se alkaa!

Kiitos Leena, kun olet tehnyt meille tämän blogin, nuo upeat ruusut ilahduttavat ja sopivat hyvin Punaruusuille. Tämä on Helsingin Sosialidemokraattisen Naisyhdistyksen blogi. Haastamme Leenan kanssa teidät kirjoittamaan ja käymään keskustelua yhteisistä asioista ja päivänpolitiikasta. Helsingin Sos. dem. Naisyhdistyksen perusperiaatteita on alusta lähtien ollut yhteisvastuullisuus, rauhanaate ja tasa-arvon edistäminen.

Tänään olin työpäivän päätteeksi ympäristölautakunnan kokouksessa, siellä oli taas lista täynnä asioita. Mielenkiintoisin oli Sörnäistenrannan- Hermanninrannan osayleiskaava, odotan hartaasti, että näen tämän alueen rakennettuna. Kyllä se maisema tulee muuttumaan ja kaunistumaan - kun metrolla ajelemme täältä idästä tuonne keskustaan. Lautakunnasta menin radioon, olen tiistaisin Lähiradiossa klo 18-18.30 toimittamassa Luontoradiota ja tänään minulla oli ilo saada 12v. lapsenlapseni haastateltavaksi. Kyllä meillä tarinaa piisasi, harrastuksista, lemmikkipupulista, koulunkäynnistä jne. Puhuimme tietysti myös kouluverkon tarkistuksesta. Opetusvirasto ehdottaa, että 11 koulua lakkautetaan ja tämä on shokki sekä lapsille että vanhemmille. Toivottavasti ei lakkauteta liikaa ja jos saisin päättää, niin tässä hommassa säästyvät eurot tulee käyttää mm kouluterveydenhoitoon. Kouluihin tarvitaan terveydenhoitajia ja kuraattoreita. Eikä olisi pahaksi jos luokkakoot olisivat vähän pienemmät, sanoo 12v ja 8v koululaisten mummu.

Toivon teille aurinkoisia ja onnellisia kevätpäiviä - ihanaa on oppia uutta! Tämä oli ensimmäinen tarinani tähän meidän blogiin. Irma