Mikä onni, että eilen oli kaunis sää, se pelasti Vappujuhlat. Uutisissa kerrottiin, että ihmiset eivät ole roskanneet yhtä paljon kuin edellisinä vuosina. 100 000 euroa kuluu silti jälkien siivoamiseen, sille löytyisi varmasti muutakin käyttöä. Puistoissa paisteltiin eilen pihvejä, makkaroita ja munakkaita, kertakäyttöiset grillit roudattiin puistoihin ja heitettiin roskiin - pieniä tulipaloja syttyi eilen ihmisten huolimattomuuden takia. Mielestäni jokainen voisi kuljettaa roskansa takaisin kotiin tai laittaa ne puistoissa oleviin roskiksiin.

Eikö voitaisi palata entiseen malliin, kotona valmistetut tai kaupasta ostetut herkut ladottaisiin esim. muovipurkkeihin ja korissa palaisivat myös kaikki jätteet kotiroskikseen. Näin emäntäkin saisi levätä puistoreissulla, kun ei tarvitse paistaa ja keittää. Näytetään mallia lapsille, jokaisella on vastuu ympäristöstä ja hyvinvoinnista. 

Minä en ollut eilen puistossa - olin marssimassa ja sain kantaa lippua - oli upea tunne marssia aurinkoisessa säässä, marssimusiikin säestyksellä - kotona odotti hyvä ruoka marssijaa. Irma Marttila