Leena haastoi minut blogileikkiin, siinä täytyy paljastaa 7 asiaa/ faktaa itsestään. Lisäksi pitäisi haastaa 7 muuta ja ilmoittaa haasteesta...minulla onnettomalla ei ole blogituttuja, mutta tässä faktoja?

1) Saunominen - ilman saunaa en varmaan pärjäisi, kaksi kertaa viikossa on päästävä saunaan ja olenpa kerran saunonut ystäväni kanssa 7 tuntia. Välillä uitiin ja istuttiin vilpolassa. Oli vaan niin paljon puhuttavaa. Saunominen on ihanaa! Tämän kesän harrastus on bongata mahdollisimman monta uutta saunaa ja tietty saunoa niissä.

2) Uiminen "vapaissa" vesissä, meressä, järvissä. Intohimo on avantouinti ja aina kun on mahdollista pulahdan avantoon, aivan liian harvoin viime aikoina. Talviturkki jäi Honkaluodon ja Laukaan vesiin. 

3) Lukeminen - kirjoja on sängyn vieressä. Lomilla on aikaa lukea oikein urakalla. Jouluna luen yleensä useamman kirjan ja paras lahja taitaakin olla kirja. Kirjoja voi myös kierrättää...

4) Elokuvien katselu on Amandan pian 13v on ja minun yhteinen harrastus.Kävimme katsomassa Kamras-studioilla melkein kaikki mahdolliset sallitut elokuvat. Kerran teimme niin, että kun oli yksi elokuva katsottu, käytiin syömässä ja mentiin heti perään toista katsomaan. Katselemme myös kotona elokuvia. Kerran olen ollut Santoriinilla ulkoilmateatterissa, tähtitaivaan alla katsomassa elokuvaa, se on ihanin "teatteri", missä koskaan olen ollut.

5) Kesäisin möyrin puutarhassa ja viljelen ihania yrttejä. En tee useinkaan ruokaa  - onneksi on mies, joka tykkää ruuanlaitosta. Piihalla on mukavaa touhuta ja nähdä työn tulokset! Minut on vallannut tänä kesänä into kokeilla kaikkea mahdollista, puutarha on onneksi pienenpieni.

6) Matkustelu on mukavaa, se on jousimiesten pahe/hyve. On mukavaa suunnitella matkoja ja tottakai vieraiden maiden ja kulttuurien näkeminen on ihanaa. Paljon olisi nähtävää maailmassa, tänä kesänä menemme Ateenaan lasten luokse. Kyllä kotiaassakin on nähtävää ja voisin viettää päivän Helsingissäkin "turistina"

7) Järjestöhommat vievät aikaani, se on fakta. Lähdin mukaan, koska halusin päästä vaikuttamaan asioihin. Minusta on turha murista, jos ei yritä vaikuttaa. Järjestöhommista on löytynyt paljon uusia ystäviä. 

Nämä asiat mm tuovat iloa ja eloa  arkeeni. Irma