Ummista silmäsi  ja ajattele hitaasti sydämeesi tulvivaa iloa ja rauhaa, kesäillan auringon lämpöä, pikkulinnun viserrystä, kielon vienoa tuoksua, pienokaisen posken pehmeyttä ja enkelin siiven kosketusta.
Näiden sanojen siivittämänä toivon Sinun elämääsi kaikkea hyvää! -Marleena Ansio-

 

Voi kun oppisimme nauttimaan tästä hetkestä - eilistä ei kannata surra ja huomisesta ei voi tietää, mitä se mukanaan tuo. Näistä kauniista kesäisistä päivistä kannattaa nauttia täysinrinnoin.

 

Eilen juttelin töissä työkaverini kanssa työelämän kiireestä, miten se on tämmöiseksi mennyt? Miksi täytyy aina suorittaa ja tämä suorittamisen pakko on uinut jo koulumaailmaankin. Surulla olen seurannut taideaineiden opetuksen vähenemistä - lastenlasteni kouluelämää kuullostellessa. Kyllä pienten koululaisten arjenlaatu paranisi paljon jos olisi enemmän kuvaamataidon-, käsityön-, musiikin- ja liikunnantunteja. Enpä ihmettele nuorten mielenterveysongelmien lisääntymistä tässä suorittamisen maailmassa, pänttäämisen välillä pitäisi olla aikaa luovuudelle ja palautumiselle. Nyt on pienillä koululaisilla ja aikuisillakin loma ja aika nauttia kesän iloista ja riemuista. Irma