Eilen illalla olin ystävien kanssa Kesäkoti Kallioniemessä ja siellä meitä odotti lämmin sauna. Kävimme uimassa monta kertaa ja vesi oli melkein liian lämmintä.Saunanlauteilla syntyy luontevasti keskustelua ja paransimme maailmaa oikein urakalla. Ei tarvinnut illalla unta odotella - olo oli raukea saunan ja uimisen jälkeen. Hyvältä maistui myös saunakahvi ja lämmin voileipä. Kiitokset emännälle ja oppaalle.

Asiasta toiseen - narsismi on puhuttanut, siitä on kyselty kovasti. Seuraavassa Uusossa, sosiaaliviraston sisäisessä lehdessä,  on osio - Kesälukemisia. Minultakin kyseltiin, mitä olen lukenut kesällä.  Sandy Hotchkissin kirja -  Miksi aina sinä? Narsisimin seitsemän syntiä - oli yksi parhaista lukemistani kirjoista. 

Toinen hyvä kirja on Michael Enden Momo. Momo on julkaistu ensimmäisen kerran 1977 ja kirjan aihe on edelleen yhtä ajankohtainen, kiire on vain lisääntynyt ja tehokkuuden tavoittelu kiihtynyt. Kirjassa pieni Momo tyttö yrittää pelastaa ihmisiä harmaiden aikavarkaiden kynsistä. Suosittelen lämpimästi, varsinkin kaikille esimiehille - kumpaakin kirjaa. Irma