Kylläpä oli kaunis ja aurinkoinen aamu tänään - maisema loisti ja hehkui kauniissa väreissä. Taivas oli vaaleansininen, vain pienet pilvenhattarat seilasivat sinisellä taivaalla. Pikkuisena tyttönä haaveilin taivaansinisestä iltapuvusta, en ole vielä sellaista hankkinut enkä tarvinnut.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Helsingissä on myös kunnon ruska, sitä ei tarvitse etsiä muualta. Mistä syntyy kaupungin viihtyisyys? Minua vaivaa suunnattomasti se, että roskia lojuu pitkin maisemia. Kaduilla näkyy edellisen illan elämän jäljet. Päiväkodeissa lapset opetetaan huolehtimaan luonnosta, asiasta puhutaan varmaan myös kouluissa?

 

Olisin valmis hyväksymään vaikka sakotuksen roskaamisen kuriin saamiseksi! Ensin täytyy tietenkin hoitaa kierrätyspisteet kuntoon. Katselen työmatkalla roskiksia ja usein ne ovat tupaten täynnä. Tyhjennys ei toimi päivittäin ja siksi tarvitaan isoja, suljettuja roskiksia. Linnut nimittäin myös kaivelevat evästä roskiksista ja sotkevat luontoa. Kaupungin siisteys ja viihtyisyys on meidän kaikkien asia. On huomattavasti mukavampaa kulkea roskattomissa puistoissa ja puhtailla kaduilla.

 

 

                                 975253.jpg

 

Muutamat krassit kukkivat vielä ja olen kerännyt siemenet talteen ensi kesää varten! Irma