Mielenterveyden keskusliiton tiloissa, Ratakatu 9, 1.krs on avattu Hyvän Mielen Galleria -täällä! Eilen olin Hyvän Mielen Gallerian avajaisissa, siellä oli hyvää ohjelmaa. Upea tanssiesitys ja hyvä puhe, mutta eniten minua puhuttelivat lauluesitykset, niiden tekstit vetivät hiljaiseksi. Oli liikuttava hetki kun toinen laulajista ei voinut hillitä itseään vaan onnellinen nauru tuli kesken laulun. Syyn selvittyä tuli raikuvat ablodit ja kyyneleet kuulijoiden silmiin. Laulaja oli kuullut juuri ennen esitystään tulevansa isäksi!!! Hetki oli todella herkkä ja liikuttava.

Hyvän Mielen Galleria on avoinna joulukuussa ma-pe klo 10-17, käy ihmeessä katsomassa mitä siellä tapahtuu? Kerro paikasta myös ystävillesi, sieltä löytyy varmasti keskustelukumppani. Galleriassa on vaihtuva taidenäyttely ja tietenkin mielenkiintoista taidetta esillä. Minulla oli tilaisuudessa Tansaniasta ostettu kaulakoru kaulassa ja sen myötä löytyi useita mielenkiintoisia keskustelukumppaneita, matka palasi mieleen ja tässä onki yksi kuva reissusta.

                          1130066.jpg

Tässä on menossa ryhmätyö, mietimme mitkä asiat yhdistävät meitä naisia, mistä asioista naisten kannattaa puhua yhdessä ja viedä niitä yhdessä eteenpäin! Kyllä niitä asioita löytyi! irma