HOK-Elannon vaalit ovat 22.2-7.3.2008. Vaaleissa valitaan Helsingin Osuuskauppa Elannon edustajistoon 60 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä.

Sosialidemokraatit Helsingissä asettivat HOK-Elannon vaaleihin yhteensä 135 ehdokasta. Olin eilen illalla koulutustilaisuudessa yhdessä n. sadan ehdokkaan kanssa. Saimme hyvää tietoa Hok-Elannon toiminnasta ja kehittämisestä. HOK-Elannon on oltava hyvin palveleva, alati kehittyvä ja vastuullinen mm. ympäristöasioissa. HOK-Elannossa on yli 500 000 jäsentä, asiakasomistajaa ja ylimmän päättävän elimen - edustajiston vaali on osoitus demokratiasta.

Muistan lapsuudestani, että pääsin usein yksinkin osuuskauppaan. Talvella kuljin noin parin kilometrin matkan potkurilla ja kesällä pyörällä. Yleensä kauppamatka johtui siitä, kun äiti huomasi hiivan, jauhojen tai sokerin olevan lopussa kun leipominen alkoi. Osuuskauppa oli meidän kauppamme ja on edelleen minun kauppani!

Olen ehdokkaana tulevissa vaaleissa ja haluan olla mukana kehittämässä Hok-Elannon toimintaa. Mielestäni edustajistossa täytyy olla asiakkaiden "näköisiä" edustajia. Numeroni on 825. Irma