Myllypuroon suunniteltu puinen kaupunkikylä on luonnonläheinen asuinalue ja monen lapsiperheen unelmien asumispaikka. Kaupunkikylään mahtuu 1500 -2000 asukasta. Terveyspalvelut, päivähoitopalvelut, ala- ja yläasteet ja upeat liikuntapalvelut ovat kävelyetäisyydellä. Toimiva joukkoliikenne palvelee alueelle muuttavia perheitä, alueen kautta kulkeva kävelyreitti Myllypurosta - Itäkeskukseen tulee olemaan turvallisempi kaikille. Odotan innolla uuden asuinalueen rakentamista, takaahan se myös palvelujen säilymisen.

 

Tätä asuinaluetta vastustavat jyrkästi naapurissa asuvat ihmiset, "uusi alue tuhoaa heidän luovuutensa"! Vuosisadan alussa taiteilijat menivät Pariisiin hakemaan inspiraatiota, heidän luovuutensa ei hiipunut ihmisvilinässä ja tiheästi rakennetussa suurkaupungissa. Jos haluaa tehdä taidetta hiljaisuudessa, metsän keskellä, silloin kannattaa etsiä atljee maaseudulta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Uusi puukaupunki tarjoaa mainion asuinympäristön lapsiperheille, vaikkapa lapsenlapsillemme. Päivähoidon ammattilaisena toivon, että lasten ääni tulevaisuudessakin kuuluu raitilla, eikä alueen ikärakenne vinoudu. Uskallan väittää, että suurin osa meistä myllypurolaisista haluaa toivottaa uudet naapurit sydämellisesti tervetulleiksi toisin kuin pieni, mutta äänekäs nimiä keräävä joukko. Irma