Olen tämän päivän Lomakoti Kotorannan järjestämässä seminaarissa. Minut valittiin Kotorannan johtokuntaan ja tänään pääsen tutustumaan Kotorannan henkilökuntaan ja johtokunnan jäseniin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kotoranta on kirkasvetisen Sääksjärven rannalla, Nurmijärven Kiljavalla, matkaa Helsingistä on vain 50km. Rakennukset ovat mäntymetsän katveessa ja ympäristö on todella kaunis. Olen ollut muutaman kerran Kotorannassa ja aina olen saunonut ja käynyt talvella avannossakin.

Kotorannassa on upeat ulkoilumaastot, hyvä uimapaikka ja rantasaunassa voi nauttia hyvistä löylyistä. Talvella on tietysti mahdollisuus hiihdellä näissä Kotorannan maisemissa.

 

Kotorannassa on oma keittiö ja maukasta ruokaa, täysihoitoon kuuluu aamiainen, lounas ja päivällinen. Kotorannassa on 15 viihtyisää majoitushuonetta ja 60 m2 sviitti perhemajoitutukseen, jokaisessa oma suihku ja WC. Pihapiirissä on punahonkainen pirtti, jossa on neljä kahden hengen huonetta, sekä olohuone takkoineen. Kotorannassa voit pitää edullisesti kokoukset, kurssit ja neuvottelupäivät. Ja missä olisi rentouttavampaa viettää esimerkiksi firman kesäjuhlia tai pikkujoulua.

Hyvää viikonloppua ja käy tutustumassa Kotorantaan. Irma