Olen ehdokkaana HOK-Elannon vaaleissa, haluan olla mukana kehittämässä HOK-Elannon toimintaa. Muista antaa äänesi - sinä omistat, sinä päätät! Vaaleissa valitaan Helsingin Osuuskauppa Elannon edustajistoon 60 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä. HOK-Elannossa on yli 500 000 jäsentä, asiakasomistajaa ja ylimmän päättävän elimen – edustajiston vaali – on osoitus demokratiasta.

Olen yksi ehdokkaista ja haluan olla mukana kehittämässä HOK-Elannon toimintaa, sen on oltava hyvin palveleva, alati kehittyvä ja vastuullinen mm ympäristöasioissa. Kaikilla ei ole mahdollisuuksia matkustaa supermarketteihin ja ostoskeskuksiin. Myös lähikauppoja tarvitaan ja mm yksinasuvien ja pienien talouksien tarpeet täytyy huomioida.

 

Lapsuuden mukavia muistoja ovat mm ne kun pääsin yksin Ossuuskauppaan tuolla Kainuun korvessa. Olihan se vastuullinen tehtävä, rahat olivat tiukasti taskussa ja koko matkan mietin mitä piti ostaa. Talvella kuljin tuon parin kilometrin matkan potkurilla ja kesällä pyörällä. Yleensä kauppareissu oli edessä, kun äiti aloitti leipomisen ja hiiva, jauhot tai sokeri oli lopussa. Joskus asia unohtui matkalla ja ostokset olivat väärät, silloin ei ollut kännyköitä. Osuuskauppa oli meidän lähikauppa ja niin se on edelleen. Mielestäni edustajistossa täytyy olla asiakkaiden näköisiä edustajia. Tässä on yksi sellainen.

Numeroni on 825. Sinä omistat, sinä päätät ->täällä  t.Irma