Naisyhdistyksen kuukausikokous on huomenna 4.2.2008 Paasitornissa, Paasivuorenkatu 5, huone 301. Klo 17-17.30 on kuukausikokous ja klo 17.30 -19 on kaikille avoin tilaisuus. 

Olin Demon matkalla Tansaniassa, Dar es Salaamissa 24.11-30.11.2007, kerron kuvien kera matkakokemuksistani, mitä näin ja koin matkalla? Se oli erittäin vaikuttava reissu ja mietin... kuuluuko afrikkalaisen naisen ääni?  Mihin budjettien rahat käytetään? Tervetuloa!

Naisten verkostoituminen on tärkeää, yhteistyöllä naiset voivat vaikuttaa arjen asioihin, saada kehitystä aikaan. Erityisesti tyttöjen mahdollisuutta opiskella täytyy parantaa.

Puheenvuorossani puhuin mm. koulutuksesta, naisiin kohdistuvasta väkivallasta, työttömyydestä, köyhyydestä, vammaisuudesta, mielenterveysongelmista ja yksinhuoltajuudesta. Kerroin mistä naiset saavat tukea itselleen Helsingissä.

Vaikeista asioista ei pidä vaieta, naisten ja lasten hyvinvointi on koko maapallon etu. Tansaniassa päivähoitoa ei juuri ole ja minua luultiin orpokodin johtajaksi! Päivähoito ja turvakoti- toiminta kiinnostivat, niistä haluttiin lisää tietoa.

Naisten yhteistyö on voimaa meilläkin! Irma