Vierailin tänään Naisyhdistyksen naisten kanssa Tyttöjen Talon naistenpäivän juhlassa, juhlan teemana oli Lumous! Vierailu oli  todella onnistunut ja ikimuistoinen. Naisliitto sponsoroi ja veimme tuliaisiksi sisätossuja, ne pääsivät heti käyttöön ja kynsienhoitotarvikkeet otettiin riemulla vastaan. Rahaa on vielä vähän jäljellä ja lupasin mennä ensi viikolla uudestaan käymään tyttöjen luona ja vien jotain pientä heille.
 
Oli ilo kuulla, että presidentti Tarja Halonen on Tyttöjen talon pysyvä suojelija. Sovimme Naistenyhdistyksen naisten kanssa, että otamme tytöt  "suojeluun" ja piipahdammme säännöllisesti heitä tervehtimässä. Kahvipaketti, kirjoja, lehtiä tai vaikkapa astioita löytyy aina komerosta! Niillä on kyllä menekkiä.
 
Tyttöjen talossa oli leivottu ihania vaaleanpunaisia täytekakkuja ja hyvältä tämä kakku maistui kahvin kanssa, hyvässä seurassa ja kauniissa ympäristössä. Olisiko voinut olla parempi tapa viettää naistenpäivää!
 
                   1357046.jpg
 
                      Lähtiessä jokainen sai mukaan upean ruusun naistenpäivän kunniaksi!
 
                  1357049.jpg
Tuhannet kiitokset luottamuksesta ja ruusu teille kaikille, joilta sain äänen HOK-Elannon vaaleissa! Yhteensä 85 ääntä, 23 netissä ja 62 postissa - ei todellakaan hullummin, kun en mainostanut missään lehdessä ehdokkuuttani. Onnea kaikille läpimenneille, tehkää hyviä päätöksiä. Irma