Tänään oli ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Sekä kotona, että töissä on sähköposti pullollaan viestejä, vie aikaa ennenkuin niihin on vastattu. Talvinen on maisema keväisen Kreikan jälkeen. Ateenassa puhalteli maanantaina kova tuuli ja se toi Saharasta tullessaan hienon hienoa hiekkaa. Allergisille se on kurjaa ja katujen puhdistaminen olisi tarpeen. Samojen ongelmien kanssa täälläkin painitaan, meille saattaa tulla savujakin tuolta idästä.

                        1411358.jpg

Ateenassa tuli käveltyä paljon, onneksi oli innokas opas ja kaveri. Kävellessä on aikaa katsella maisemia ja jutella. On turvallista, että lapset leikkivät yhdessä pihalla - isot ja pienet samassa porukassa - kaikilla on sama kotiintuloaika. Vanhemmat huolehtivat myös naapurien lapsista.

                  1411363.jpg

Ulkoilun jälkeen maistui ruoka liiankin hyvin, tässä kotona tehtyjä herkkuja. Hyvää pizzaa, kasvisruokaa, pääsiäisjälkkäri ja tietysti hedelmiä. Pyysin reseptejä ja odottelen niitä! Kiloja taisi tulla, sillä matkalla tulee syötyä hyvin. Ruokailu on perheen yhteinen hetki.

                 1411361.jpg

Tässä kuva kauniista Lausannesta, Geneve- järven rannalta. Uskomaton yhdistelmä - vuoria ja palmuja, rinteessä lisäksi vanhoja, suojeltuja viinitarhoja. Lausanne on siisti kaupunki, roskia ei näkynyt. Kaupat menevät kiinni klo 19 ja sunnuntaisin on kaikki suljettuna. Sveitsissä on vähän yli 7 miljoonaa asukasta ja heistä n. 20 % ulkomaalaisia. Sveitsiin haluan palata, samoin Ateenaan - asuuhan osa perhettämme näissä maisemissa.