Kotitalouksien luonnonvarojen kulutusta mietitään Nuukuusviikolla  joka päivä eri näkökulmasta:
Tänään on aiheena liikenne: Miten kuljemme ja kuinka paljon? Miksi liikenne koko ajan lisääntyy?

Työmatkoilla, päiväkodeissa kiertäessäni käytän metroa, bussia, junaa ja raitiovaunua. Otan "matkailun" kaupungilla seikkailuna ja hyötyliikuntana. Uuden työni myötä pääsen liikkumaan ympäri kaupunkia ja opin näin tuntemaan oman kotikaupunkini. Kaikki mahdolliset poikittaislinjat ovat minun suosikkejani. Navigaattoria ei ole tarvinnut hankkia, kartta riittää. Joukkoliikennettä täytyy edelleen kehittää ja hinnoissa olisi myös laskemisen varaa. Viikonloppuisin käydään ruokaostoksilla henkilöautolla, kaupat ovat senverran kaukana. Lentokoneeseen täytyy turvautua kun menen tapaamaan lapsia maailmalle, onneksi asuvat Euroopassa.

Nykyään menen töihin joko mieheni kyydissä, bussilla ja joskus kävelen. Tulevaisuudessa haaveilen kulkevani työmatkan pyörällä, käyn ostamassa käytetyn pyörän Työ & Toiminnasta. Se on myös hyvää liikuntaa ja ulkoilua. Haaveissa on myös hankkia uusi askelmittari, jotta voin seurata liikunko tarpeeksi.

                    1461418.jpg

Itämeren suojelu on tärkeää ja laivoille täytyy antaa tarkat vaatimukset, ettei meriä saastuteta. Tässä ihana kuva Suomenlinnan telekalta, otin sen v. 2005. Meri on kiehtova ja olisi hauskaa lähteä joskus pitkälle merimatkalle.