Työviikko on takanapäin ja on aika viettää viikonloppua. Mielenkiintoinen viikko on takana ja yhtä mielenkiintoinen on varmasti edessäpäin. Tässä työssä eivät päivät ole samanlaisia, aina ilmaantuu jotain yllättävää ja uutta. Kun kulkee tuolla kaupungilla, törmää myös tuttuihin ja ystäviin. Se on tosi mukavaa, vaihtaa ajatuksia ja kuulla kuulumisia vuosien takaa.

Tänään on demareiden piirikokous, tein sinne luonnoksen julkilausumasta. Aiheena Perhevapaa - jaettu vanhemmuus. Saapa nähdä tuleeko kovasti muutoksia? Aihe on tärkeä, perhavapaissa ei tällähetkellä toteudu tasa-arvo. Vanhemmuuden kustannukset on jaettava, lasku lapsista ei saa koitua vain naisvaltaisten alojen ja naisten maksettavaksi. Isiä täytyy kannustaa perhevapaalle hoitamaan lapsiaan/lastaan.

                  1477386.jpg  

Ostin näin kauniin ruusukimpun työpöydälleni ilahduttamaan ja tuomaan aurinkoisia tunnelmia. Pieni kimppu hyvän tuoksuisia, pikkuisia ruusuja ilahduttaa ja tuo hyvän mielen. Täytyy muistaa hemmotella myös itseään.

ps. tuli paljon muutoksia, aihe muuttui ja julkilausuman otsikko on Ilmastonmuutoksen torjunnalla parempaan arkeen. Kiitokset hyvälle työryhmälle. Julkilausuma on huomenna blogissani.