Myllypuron kehittäminen etenee – Citycon ja Helsingin kaupunki allekirjoittivat esisopimuksen tonttikaupasta. Citycon, Suomen kauppakeskusliiketoiminnan markkinajohtaja, ja Helsingin kaupunki ovat allekirjoittaneet esisopimuksen neljän liike- ja asuinrakennustontin ostosta Myllypuron kaupunginosassa. Tavoitteena on kehittää Myllypuron ostoskeskuksesta viihtyisä ja ajanmukainen palvelukokonaisuus. Esisopimuksen arvo on lähes12 miljoonaa euroa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ostoskeskuksen uudistaminen on olennainen osa koko alueen kehittymistä. Myllypuroon on suunniteltu mittava määrä, yhteensä lähes 380 000 kerrosneliötä uutta asuin- ja työpaikkarakentamista noin 4500 asukkaalle ja tuhansille työpaikoille.

 

Kaupungin tavoitteena on kehittää kaupunginosaa monipuolisena ja viihtyisänä asuin- ja työpaikka-alueena, jossa niin kaupalliset kuin julkisetkin palvelut ovat hyvin saavutettavissa. Tulevaisuuden Myllypurossa on mahdollista asua omailmeisessä puutalomiljöössä tai alueen keskustan palvelujen lähellä. Kaupunginosan ensiluokkainen saavutettavuus metrolinjan varrella tekee siitä houkuttelevan niin asukkaille kuin yrityksillekin.

 

Faktoja Myllypurosta alueena löytyy internetistä osoitteesta www.hel.fi/kaupunkisuunnitteluvirasto tai murupolun kautta Helsingin kaupunki > kaupunkisuunnitteluvirasto> projektialueet> Myllypuro

 

Olen hirmuisen iloinen oman "kotikyläni" puolesta, ostari kaipaa totisesti kohennusta ja  Myllypuroon tarvitaan lisää lapsiperheitä, jotta ikärakenne normalisoituu. Odotan ilolla uudistuksia ostarilla ja tuota uutta puutalomiljöötä - siellä on hyvä asua pikkuisten lastenkin kanssa - päiväkodit ja palvelut ovat lähellä.