Tänä aurinkoisena päivänä anoppini täyttää 89 vuotta. Kauppareissun jälkeen kävimme mummun luona - juteltiin, otettiin valokuvia ja kakkuakin syötiin. Oli mukavaa nähdä mummu iloisella ja reippaalla mielellä. Onneksi hän saa kerran viikossa apua kotiin, tuossa iässä se on jo täysin oikeutettua. Vanhuksilla täytyisi olla subjektiivinen oikeus hoivaan ja hoitoon ja kotona asumista kannattaisi tukea mahdollisimman pitkään. Omassa kodissa kaikki on turvallista ja tuttua.

Olen tänään harrastanut myös kierrätystä, varastosta löytyi ylimääräistä tavaraa ja sille hyvä osoite on Myllypurossa oleva Työ & Toiminta. Tämä kierrätystavaratalo on hyvin suosittu ja tarvikkeet käyvät kyllä kaupaksi, hinnat ovat todella alhaiset. Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan.

Viikolla haaveilin, mitä hyvää tekisin vikonloppuna jälkiruuaksi? Raskaan työviikon jälkeen täytyy hemmotella perhettä. Nyt on mansikka-aika ja niinpä ostin mansikoita, tein valkosuklaasta kastikkeen. Tänään jälkiruokana on tämä herkku ja huomenna on jotain muuta.

                  1623375.jpg

                                                   Aurinkoista lauantaipäivää - mansikoiden kera!