Liki kaksi kuukautta sitten (2.6.08) työmatkalla sattui tapaturma, loukkasin oikean olkapääni. Ensin olin kuukauden töissä normaalisti, kun yksityisen lääkäriaseman lääkäri ei huomannut kädessä mitään. Sitten menin työterveyslääkärille, pääsin ultraäänikuvukseen, sitten ortopedille ja lopulta eilen magneettikuvaukseen. Kesä on mennyt sinnitellessä/sairalomalla kipeän käden ja öisen kivun kanssa. Sain luvan matkustaa "täysihoitoon" Ateenaan lapseni luo ja olinkin siellä hyvässä hoivassa kaksi viikkoa. Olen todella iloinen ja onnellinen siitä lämmöstä, ystävyydestä ja huolehtimisesta, mitä siellä koin ja sain osakseni. Käteni sai tuplasti lämpöhoitoa.

Sunnuntaina palasin kotiin ja tänään onkin ollut ilon päivä. Eilen olin magneettikuvauksessa olkapääni takia, tohtori soitti aamulla tuloksista ja sain kuulla IHANIA UUTISIA!
Olkapäässä oleva kiertäjäkalvo on ruvennut korjautumaan itsekseen. Jänteessä näkyy edelleen 2 sentin aukko, jänne on vaurioitunut rytäkässä enemmän, säikeittäin läpi koko jänne. Mutta luonto näyttää korjaavan sen - paraneminen on käynnistynyt hyvin. Tämä rikkoutunut jänne aiheuttaa öisen kivun ja paraneminen vie vielä n. kuukauden. Leikkausta ei tarvita - luonto hoitaa homman. Ihmeellinen juttu, olen niin iloinen. Nyt tiedän miten käsi paranee.

Magneettikuvaus oli kyllä kivulias, mulla oli kuulokkeet korvilla, sain valita mitä haluan kuunnella ja yritin keskittyä musiikin kuuntelemiseen. Kädessä oli soittokello ja sitä olisin saanut piipata, jos voimat eivät olisi riittäneet. Ajattelin, että kahta kauemmin homma kestää jos keskeytetään kuvaus ja niinpä kestin piinan kuin nainen.

Olin nyt iltapäivällä omalla työterveyslääkärillä, sairasloma jatkuu vielä ainakin kolme viikkoa. Parin viikon päästä aloitan jonkun tehohoitokuurin - ortopedi miettii mikä olkaan tehoaa.

                                    1775781.jpg

Tässä on hyvä istua, lukea ja ottaa rennosti. Terveiset ja kiitokset Ateenaan koko korttelin väelle myötäelämisestä. Pian käsi on entistä parempi - uusille kävelysauvoille on kovasti käyttöä, kun käden kuntoutus alkaa. Kiitokset  muistamisesta hyvät ystävät ja aurinkoisia kesäpäiviä:)