Heinäkuun helteet eivät vielä ole tulleet, tulevat jos ovat tullakseen. Olen sairaslomalla ensi viikon loppuun saakka. Syynä reilu kuukausi (2.6.08) sitten sattunut tapahtuma työmatkalla. Tulin matalalattiabussilla kotiin ja olin siellä bussin takaosassa. Näissä busseissa etu- ja takaosan erottaa korkea askelma. Olin jäämässä pois ja jostain kumman syystä astuinkin harhaan, sain oikealla kädella kiinni tangosta, etten ihan rähmälleni mennyt.

Soitin seuraavana päivänä työterveyshoitajalle, hän antoi lähetteen yksityiselle lääkärille. Heti siltä istumalta lähdin lääkärille, hän väänteli ja käänteli kättä ja määräsi kipulääkkeitä. Palasin tyytyväisenä töihin, ei siis ollut mitään vakavampaa, jatkoin elämääni kipeän käden kanssa. Odottelin päivää, jolloin käsi olisi terve, eikä sitä särkisi. Söin erilaisia kipulääkkeitä ja sivelin kättäni voiteilla, viimeisin hankinta on urheiluvoide/hevosvoide. Kipu vaivaa erityisesti yöllä ja herättää, väsymyshän siinä iskee kun ei saa kunnolla nukuttua.

Viime maanantaina malja läikkyi/usko loppui, menin työterveyslääkärille, hän tutki kättä ja lähetti suoraan ultraäänikuvaukseen. Käsi kuvattiin, oikeassa olkapäässä on jänne revähtänyt ja olkapäässä on tulehdus. Lausunto ja kuvat tulevat  omalle lääkärille viimeistään ensi maanantaina. Sitten onkin vuorossa ortopedin vastaanotto ja arvio jatkosta. Leikataanko vai paraneeko itsekseen???

Olin ensimmäistä kertaa tämän työterveyslääkärin vastaanotolla,  kiittelin häntä hyvästä hoidosta. Tämä venäläistaustainen lääkäri otti heti asian vakavasti. Loma alkaisi ensi viikolla, silloin on sairasloma ja saa nähdä miten lomamatkan käy?? Ensi viikolla olen paljon viisaampi - toivonmukaan!

                  1694869.jpg

Tässä sininen, tuntematon kaunotar - kukkii villinä siellä täällä - mistähän lie tänne rantautunut ja mikä on nimeltään?