Eilen olin ystäväni Helin kanssa töiden jälkeen kahvilla yhdessä suositussa rantakahvilassa. Oli kerrankin aikaa jutella asioista ja hyviä ajatuksia syntyi keskustellessa, ystävät ovat kullanarvoisia. Kahvilassa oli paljon turisteja ja pilvinen sää sai heidät kietoutumaan lämpöisiin filtteihin. Sade meinasi yllättää ulkona istuvat kahvittelijat.

Oli paikalla sellaisiakin, joita sade ja tuuli eivät haitanneet - varpusparvi pyöri kahvilassa ja söi lautasilta tähteitä. Maassa oli myös paljon leivänmuruja ja ne maistuivat linnuille. Toivottavasti niitä eivät olleet ihmiset heitelleet maahan. Ihmetystä herätti myös se, ettei käytettyjä astioita kerätty rivakasti pois pöydiltä. Kahvila ei ollut täpösen täynnä ja henkilökuntaa oli hyvin paikalla, silti tyhjät astiat olivat pitkään pöydällä lintujen temmellyskenttänä. Ei hyvältä näyttänyt, linnut eivät kuulu ravintolaan!!

             1690661.jpg

Onnea, onnea ystäväni Aulikki syntymäpäivän johdosta, tässä sinisiä orvokkeja! Orvokit kukkivat uskollisesti koko kesän, kun vain muistaa pikkuisen heittää vettä purkkiin.