Tämä aamu alkoi mielenkiintoisella puhelulla, minulle tuntematon vanhempi rouva soitti ja keskustelimme pitkään tulevista vaaleista ja ehdokkuudesta. Erityisesti juttelimme ehdokkaiden puheista ja lupauksista. Naisyhdistyksen kampanjan avaus on ensi torstaina ja sen ilmoituksesta soittoinnostus oli syntynyt. Oli mukavaa jutella ja kuunnella äänestäjän ajatuksia. Sain häneltä myös paljon tietoa ja apua vakuutusyhtiöön tehtävää valistusta varten. Oli todellinen ihme, että hän sattui soittamaan juuri tänään, kiitos puhelusta ja avusta. Tapaamme ilmeisesti kampanjan avajaisissa ja voimme jatkaa keskustelua. Toinen hyvä asia aamulla oli se, että lääkäri ilmoitti lähettävänsä uuden sairaskertomuksen vakuutusyhtiöön, jospa sitten ymmärtäisivät asian ja tulisi myönteinen päätös.

Kivuliaan yön jälkeen päätin ulkoilla, väsyttää itseäni liikkumalla. Askelia on kerääntynyt aikalailla, olen kävellyt ainakin 4 kilometiä, harmi etten ottanut askelmittaria mukaan. Sääkin oli lämmin, vaikkei aurinko paistanut. Ulkoilu tekee hyvää ja toivon, että ensi yönä  uni maistuu.

Sain tänään myös kutsun intialaisen ystäväni luo, hän halusi tarjota kotiruokaa ja kylläpä se oli hyvää. Ruoka oli ihanan mausteista kasvisruokaa ja aion joskus kokeilla onnistuisinko tekemään läheskään yhtä hyvää, saan kyllä reseptin heti kun tarvitsen. Kyläillessä meni monta tuntia, oli paljon puhuttavaa ja mietittiin yhdessä mistä tämä ystäväni voisi hakea työtä. Nykyään hän siivoaa yhdessä isossa firmassa aivan mitättömällä palkalla ja viikonloputkin täytyy olla töissä?? Tuo on selvää riistämistä ja hyväksikäyttöä.