ja lämpömittari keikkuu alhaisissa lukemissa, nyt on lämpöä n. 17 astetta ja aurinkokin on piilotellut koko päivän. Saadaankohan elokuussa vielä lämpimiä, kesäisiä päiviä?

Tämä päivä on juuri oikea päivä lukemiselle ja sehän sopii sairaslomalaiselle. Kaivoin hyllystä iki-ihanan kirjan, jonka luin päiväkodissa eskarilaisille vuosia, vuosia sitten. Kirjan on kirjoittanut Hector Malot ja sen nimi on Koditon. Viehättävä tarina, joka tempaa mukaansa, suosittelen.

Yksi kirjan sankareista on apinaherra Joli- Coeur, Jalosydän. On aivan pakko laittaa tähän kuva ateenalaisessa eläintarhassa olleesta apinasta. Tämä veijari on syntynyt 22.1.2008, toi mieleen Jalosydämen ja kirjan.

                    1787913.jpg

ps. uutisia olen tietysti kuunnellut ja kylmät tuulet puhaltavat myös hallituksen sisällä, Kataisen budjettiesityksen myötä kritiikkiä on kuulunut jopa hallituksen sisältä. Onpa mielenkiintoista nähdä mikä on lopputulos? Jos meno jatkuu näin, Kodittoman Vitalis ja Remi saavat lisää kumppaneita. Kaikesta huolimatta erityisen hyvää viikonloppua ja työniloa maanantaina töihin palaaville:)