Olin eilen Vuosaaren Mosaiikkitorilla, Stadin Demareiden teltalla, jakamassa korttejani ja kertomassa omista kuntavaaliteemoistani. Aurinkoinen sää houkutteli paikalle paljon väkeä ja keskustelu oli vilkasta. Kaikki, joiden kanssa keskustelin, olivat huolissaan perheiden palveluista ja niistä riitti puhumista. Elämän- ja työkokemusten myötä tiedän mitä perheiden arki nykyään on, eivät ihmiset suotta ole huolissaan. Tulevaan valtuustoon tarvitaan eri alojen ammattilaisia, sellaisia joilla on oikeaa tietoa ihmisten arjesta. Minulta kyseltiin myös vaalibudjetista ja lupasin kertoa siitä täällä blogissani avoimesti. Tähän mennessä rahaa on mennyt kortteihin, kirjekuoriin ja postimerkkeihin n. 200 euroa.

Toinen hieno juttu eilen oli se, että Stadin Demareiden TEKO-palkinnon sai Työ&Toiminta. Tein Naisyhdistyksen nimissä ehdotuksen, että palkinto luovutetan tälle "firmalle", joka ansiokkaasti työllistää ihmisiä, jotka ovat pudonneet normaaleista työkuvioista. Samalla nämä sadat työllistetyt ovat tehneet ja tekevät uraauurtavaa ympäristötyötä.  Työ&Toiminnan Myllypurossa oleva Kierrätystavaratalo on aarreaitta, sieltä löytyy edullisia aarteita - käy tutstumassa.

                             1886035.jpg

Leena Saari otti tämän kuvan eilen Vuosaaressa, minulla on keltainen takki päällä tuossa kuvassa. Kiertelen eri puolilla kaupunkia vaalitilaisuuksissa, tule reippaasti juttelemaan ja kertomaan ajatuksistasi.