Lokakuu pyörähti käyntiin, vaalit lähestyvät. Tänään olen palannut töihin, sairasloma on loppu. Olin päivällä mielenkiintoisessa seminaarissa, jossa puhuttiin lapsiköyhyydestä. Kirjoitan siitä joskus myöhemmin lisää. Sähköposti oli töissä pullollaan ja olikin kiva päästä siitä eroon iltapäiväksi.

Eilen olin fysioterapeutilla ja sain taas uusia kotiohjeita. Olen tosi onnellinen, että osuin juuri hänen vastaanotolleen. Joka kerta on jotain edistystä tapahtunut ja se on myös kotijumpan ansiota. Ostin tänään kilon punnukset ja niillä jumppaan aamulla ja illalla. Sain eilen myös hyviä vinkkejä valitusta varten - rustailen kertomuksen valmiiksi lähi aikoina.

Yksi eilisen kohokohdista oli haastattelu Vaaliradioon, ohjelma tulee ulos joskus lokakuun alkupuolella. Teki hyvää vastailla kysymyksiin, siinä jouduin miettimään ääneen omia teemojani ja perustelemaan niitä. Homma sujui hyvin ja on mielenkiintoista kuulla se radiosta. Sieltä lähtiessäni innostuin kuvaamaan ja osaatko arvata mistä tämä kuva on otettu? Voin helpottaa, että Helsingissä tämä paikka on!

                   1952527.jpg