Otin pari päivää lomaa tällä viikolla ja nämä päivät kierrän vaalikentillä ahkerasti. Hyviä keskusteluja on käyty ja paljon tietoa olen myös saanut Helsingin kaupungin palveluista.

Päivähoito pn puhuttanut eniten. Vanhemmat ovat huolissaan henkilökunnan jaksamisesta ja päivähoitopaikkojen puutteesta. Se ei ole turha huoli, sillä paikoista on jatkuva pula osassa kaupunkia ja se taas stressaa johtajia ja henkilökuntaa. Siitä on seurauksena ryhmäkokojen kasvaminen, se ei ole eduksi lapsille eikä työntekijöille. Henkilökunta ja lapset väsyvät, sillä suuressa ryhmässä on enemmän ääntä, menoa ja myös sairauksia. Päivähoitoon tarvitaan ehdottomasti lisää vakinaisia varahenkilöitä. Työntekijöitä helpottaa myös, kun ei tarvitse aina perehdyttää uusia aikuisia työhön. Päivähoidossa tarvitaan ammattilaisia, sijaisilla täytyy olla myös kokemusta ja tietoa päivähoidosta. Päivähoitoon/LAPSIIN kannattaa satsata, ne eurot eivät mene turhaan.

Vanhustenpalvelut ja terveydenhoito ovat myös olleet kuumia keskustelunaiheita, kaupunkilaiset eivät ole tasa-arvoisessa asemassa. Idässä ei ole aina lääkäreitä saatavilla, henkilökuntaa ei ole helppoa saada itään ja koilliseen... TÄHÄN ON PAKKO LÖYTÄÄ HYVÄT LÄÄKKEET ja näistä teemoista aioin puhua jos valtuustoon pääsen. On meidän kaikkien etu, että kaikki asukkaat voivat hyvin ja saavat oikeita palveluita oikeaan aikaan.