Historiaa - Helsingin valtuustokokous lähetetään ensimmäistä kertaa suorana lähetyksenä huomenna 12.11. klo 16 alkaen Helsinkikanavalla.

Kaupunginvaltuusto käsittelee talousarvioehdotusta ja aloitemietintöä. Valtuusto päättää vero- ja kiinteistöveroprosentit ja hyväksyy vuoden 2009 talousarvion.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime viikolla Sipoossa järjestettiin Ylipormestarin asukasilta, se oli uuden Helsinkikanavan ensimmäinen lähetys. Katsoin lähetyksen ja kuuntelin, mitä sipoolaisille luvattiin. Tällä suoralla lähetyksellä oli yhtäaikaisia katsojia n. 210 -230 koko ajan. Seuraavan päivän klo 13 mennessä tallennetta oli katsonut 262 katsojaa. Kävijöitä oli tuolloin ollut kotimaamme lisäksi Ruotsista, Saksasta, Tanskasta sekä Kyprokselta.

 

Molemmat lähetykset ovat kokeiluja, joissa lähetysten tekniikkaa ja ohjaamista testataan, joten kaikki palaute niistä on tervetullutta. Palautetta voi lähettää Helsinkikanavan sivujen kautta.

Valtuuston istuntoja on tähän asti voinut seurata istuntosalin 130 paikkaiselta lehteriltä. Jatkossa nettilähetykset tavoittavat tästä moninkertaisen määrän yleisöä, sillä lähetyksethän verkossa mahdollistavat istuntojen seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Helsinkikanavan osoite on www.helsinkikanava.fi.
Koelähetyksiä voi seurata myös kaapelitelevision DINA-kanavalla, mikä näkyy 230 000 helsinkiläisessä asunnossa.

 

Hyvä, että on mahdollisuus seurata valtuutettujen keskustelua - aion katsoa kaikki mahdolliset istunnot.