Hyvä vinkki - löysin netistä! Vien keräykseen pari pientä lahjaa, haastan sinut myös mukaan!

Joulupuu on hyväntekeväisyys-projekti, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille helsinkiläisille lapsille, jotka todennäköisesti jäisivät muuten ilman joulupukin tuomisia. Joulupuu -projektissa kerätyt lahjat toimitetaan sosiaaliviraston toimesta vähäosaisille lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta. Suurin tarve on 6-12 -vuotiaille tarkoitetuista lahjoista.

Helsingin keräys toteutetaan Helsingin ydinkeskustassa, kauppakeskus Forumissa.
Päivystäjät ovat paikalla arki-iltaisin ja viikonloppuisin, muina kauppakeskuksen aukioloaikoina lahjan voi jättää Joulupuulle. Keräys jatkuu aina 20.12. illansuuhun.

Miten lahjoittaa? Joulupuu -keräyspisteestä on valikoima kortteja, jossa on mainittu lapsen ikä ja sukupuoli, esim. Tyttö 12-vuotta. Kortti liitetään joko ostettuun tai itse tehtyyn lahjaa ja siihen kirjoitetaan lahjan sisältö lyhyesti. Sosiaalivirasto korvaa nämä kortit henkilökohtaisilla, joten älä laitta korttia lahjan sisälle. Lahja jätetään Joulupuu-keräyspisteeseen, josta saa myös lahjavinkkejä eri ikäisille lapsille.