Minut oli kutsuttu tänään Säätytalolle klo 11, tilaisuuden aihe oli yllätys. Kokoonnuimme Säätytalolle ja aika äkkiä tajusimme, mikä ihana juttu oli edessä!! Olen Kassandran hallituksen jäsen ja olen ollut sen toiminnassa mukana vuosikausia, nyt Kassandran työ palkittiin. Televisiokamerat olivat paikalla ja kuohuvat nostettiin Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallinin johdolla. Lue täältä perustelut!

Ministeri Stefan Wallin palkitsi kuusi eri taiteenalan edustajaa Suomi-palkinnoilla. Vuoden 2008 palkinnon saivat professori Pirkko Anttila, Faces-festivaali, Kassandra ry, arkkitehdit Ilmari Lahdelma ja Rainer Mahlamäki, runoyhdistys Nihil Interit ry. sekä muusikko Marko "Signmark" Vuoriheimo.

Suomi-palkinto myönnetään tunnustuksena merkittävästä taiteellisesta työstä. Perusteena voi myös olla huomattava saavutus tai lupaava läpimurto. Palkinto on kulttuuriministerin ja valtiovallan antama tunnustus ja samalla kiitoksen osoitus taiteellisesta luomistyöstä. Suomi-palkintoja on jaettu vuodesta 1993.

Erityisen lämpimät onnittelut Ritva Siikalalle ja koko "joukkueelle" todella hyvästä työstä!!