Kaunis on päivä ja niin oli eilenkin. Aamupäivä meni eilen Naisliiton hallituksen kokouksessa, mutta sen jälkeen minulla oli treffit. Olin kuntoremontissa Siuntiossa 8.3-13.3.09, siellä oli tosi mukava porukka koolla. Sovimme, että aloitamme yhdessä sauvakävelyn ja eilen oli ensimmäinen yhteinen kävelyreissu.

Tapasimme Herttoniemen metroasemalla, kävelimmme siitä Kivinokkaan ja kiertelimme siellä luontopolulla. Sieltä palattiin Siilitien metroasemalle ja jokainen lähti kohti kotia. Ajattelin kävellä kotiin kun aurinkokin paistoi ja sää oli ihana. Sauvakävelyyn hurahti kaksi tuntia ja se tuntui myös kropassa. Odottelen innolla seuraavaa kävelyä uusien ystävien kanssa.

Asiasta toiseen - haastan sinut seuraamaan ruokakorin hintaa!! Suomessa ruuanhinta on noussut huimasti tämän hallituksen aikana. Meillä ruoka maksaa enemmän kuin muissa EU-maissa. Perjantaina ostelin salaattitarvikkeita ja ulkomaiset tuotteet ovat reilusti halvempia kuin kotimaiset? Katsoppa huviksesi myös maidon ja juustojen hintoja...

Miksi ruuanhinta on noussut ja kuka siitä hyötyy? Miksi tätä asiaa ei ole selvitetty hallituksessa? Aloitan hintojen seuraamisen ja katson mitä kaupasta ostan.