Minulla oli ilo päästä eilen, sunnuntaina 31.5.09, kuumailmapallolennolle. Sää oli aivan ihana, aurinko paistoi koko päivän ja vielä illallakin, kun laskeuduimme pallolla Malmin lentokentälle. Olin pitkään odotellut lentoa, sillä halusin nähdä miltä kotikaupunki näyttää ylhäältä katsottuna ja tietysti minua kiehtoi ja kiehtoo edelleen lento kuumailmapallolla.

Lähdimme lennolle Kaivopuistosta, Helsinki on upea kaupunki - meren sylissä ollaan.  Keskikaupungin korttelit näyttivät kauniilta, pihoilla oli istutuksia, kattoterasseilla istuinryhmiä. Yhdellä pihalla oli iso perhosenmuotoinen kukkapenkki. Hyvältä näytti myös se, että rannat ovat vapautuneet Vuosaaren sataman valmistumisen myötä. Nyt myös asukkaille tulee mahdollisuus liikkua siellä.

Itään päin lennettäessä oli mukavaa nähdä mm. Kivinokka, Lammassaari ja Viikin tienoo. Lennolla Kaivopuistosta Malmille Helsinki avautui eteemme ja täällä on paljon vihreää, metsien keskeltä pilkottivat vain vesitornit ja muut korkeat maamerkit. Yritin etsiä omaa kotikatua, mutta metsien kätköön se peittyi. Otin runsaasti kuvia ja niitä on mukava katsella nyt jälkikäteen.