Tämä päivä on ollut toimintaa täynnä. Työpäivän jälkeen oli ympäristölautakunta- siellä herätti intohimoja mm Helsingin kaupungin suuntalinjojen määrittely maastotapahtumia järjestettäessä  sekä vuosien 2008 - 2017 maankäytön ja asumisen toteutusohjelmaluonnos. Vielä illalla tuli soittoja lautakuntakavereilta.

Lautakunnasta menin Lähiradioon (100.3) LuDe radion suoraan lähetykseen klo 18-18.30. Mattias Tolvanen oli kertomassa puutarha-asioista ja tottakai puhuimme Roihuvuoren japanilaistyylisestä puutarhasta. LuDe tekee sinne retken torstaina 30.8 klo 17.30, osoite on Roihuvuorentie 12-16. Oppaana retkellä on kasvien ja kaupunkiluonnon asiantuntija Mattias Tolvanen. Puutarha sai ympäristöpalkinnon 1998 ja se on rakennettu lähes käsityönä, mielenkiintinen paikka. Aivan viersssä on ihana kirsikkapuisto, käymme myös siellä. Tervetuloa mukaan, retkelle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

                            860164.jpg

Japanilaisessa puutarhassa on helppoa liikkua, siellä on vain vähän portaita. liikumme rauhallisesti. Kamera kannattaa ottaa mukaan. Tämän kuvan otin puutarhasta muutama viikko sitten. Tavataan puutarhassa.  Irma