Pingviinien matkan ohjaajalta  on tullut helmikuun elokuvahelmi! Tänään oli ensi-ilta, olin Francescan kanssa katsomassa elokuvaa. Pakko oli nähdä tämä uutuus, kun se Pingviinien matka oli niin ihana. Olimme sitäkin katsomassa yhdessä jokunen vuosi sitten.

Tyttö ja kettu on taianomainen kertomus nuoren tytön ja villiketun kohtaamisesta. Taitava kuvaaja on tallentanut uskomattomia kohtauksia "erämaasta", eläimistä ja tästä ihanasta pienestä tytöstä. Kameran kautta pääsimme sukeltamaan ketun maailmaan, miten herkkiä eläimet ovatkaan huomaamaan vaarat, äänet ja muut luonnon ilmiöt.  Elokuva sukkuloi luonnon ja ihmisen välillä ja tarjoaa ihanan elämyksen ja kokemuksen nuoren lapsinäyttelijän avulla.  Luonto ja maisemat ovat upeita - ne puhuvat puolestaan, ihmisen puhetta ei kaipaa ollenkaan. Tämän elokuvan juoni on ajaton! Suosittelen lämpimästi elokuvaa kaikenikäisille.

Francesca tykkäsi ja nautti elokuvasta, jännitystä oli tarpeeksi, lopussa oli hyvä opetus - ei vapaata vangita voi - näin lauletaan laulussakin. Hyvää ja leppoisaa viikonloppua. Irma