Lapset ovat varmasti innoissaan tästä lumimäärästä, samoin turistit aamun Hesarin mukaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hieno uutinen,että Helsingin kaupunki on tehostanut tietojen löytymistä verkkosivuiltaan.

Helsinki on ottanut www.hel.fi-verkkosivuillaaan käyttöön uuden hakupalvelun. Haussa voi hakea tietoa kaikilta kaupungin sivuilta tai valita halutun viraston sivut, joihin haku kohdistetaan. Hakupalvelu löytyy myös osoitteella haku.hel.fi.  Hakukoneen eri palveluista  on yli 350 000 sivua. Sivujen määrän ollessa näin suuri korostuu hakupalvelun merkitys entisestään. Uusi haku perustuu Googlen tuotteeseen.

 

Helsingin kaupungin työntekijöiden puhelinnumerot löytyvät numerot.hel.fi -palvelusta. Haun kautta löytyvät yli 10 000 kaupungin työntekijän yhteystiedot. Hakuja voi tehdä henkilön tai palvelun, tehtävän tai yksikön nimen perusteella. Linkki palveluun on nostettu kaupungin www.hel.f -etusivulle hakulaatikon yhteyteen.

 

Kaupungin verkkosivuilla on myös muita kohdennettuja hakuja, jotka kohdistuvat karttoihin,  liikenteeseen, matkailuun, vapaa-aikaan, kulttuuriin, kirjastoihin, arkistoihin, tilastoihin, liikuntaan,  ulkoiluun, asumiseen, rakentamiseen, koulutukseen, opiskeluun ja avoimiin työpaikkoihin. Näistä muista hakupalveluista on tehty listaus kaupungin sivuille osoitteeseen www.hel.fi/asiointi.

 

Hyvä Helsinki, tämä tieto auttaa asukkaita ja varsinkin ulkomailla asuvia suomalaisia!