Mielenosoitus Helsingissä 13.6.2008!  Aamulla klo 08.00 kerrotaan käytännön kuvioista Eduskuntatalon edessä ja klo 08.10 saattue lähtee liikkeelle Adagion tahdissa, eduskunnan portailta arkkua kantaen.

Monet pysyvästi sairastuneet tai vammautuneet potilaat saavat lisälastikseen erilaisia toimeentuloturvaan, kuntoutukseen, apuvälineisiin ja lääkehoitoon liittyviä ongelmia, kun elämän perusasiat alkavat pysyvästi muuttuneen terveystilanteen takia mutkistumaan.

Taustalla potilailla on pysyvä sairaus, tapaturma, ammattitauti, potilas-, liikenne- tai lääkevahinko. Sekä monella potilaista ajautuminen vuosia jatkuviin vakuutustaisteluihin Kelan, työeläkeyhtiön, vahinkovakuutusyhtiön ja vakuutusoikeudellisen tuomioistuinjärjestelmän kanssa.

Tukipisteen - blogi osoitteessa: http://tukipiste.blogspot.com/  Olette tervetulleita auttamaan meitä tiedon levittämisessä ja osallistumisessa mielenosoitukseen, johon tavoittelemme osallistujia yli lääketieteellisten diagnoosi- ja puoluerajojen.

Tässä tietoa erittäin tärkeästä tapahtumasta - vammaisten asiat on saatava vihdoin kuntoon - miten se voi olla näin vaikeaa??