Myllypäiviä vietetään taas syksyllä, lauantaina 20.9.2008 klo 10-14 - maanantaina meillä oli kokous ja suunnittelimme ohjelmaa päivälle. Sovimme, että kaikenikäisille täytyy olla tarjontaa - lapsille, perheille, nuorille, vanhuksille jne. Me myllypurolaiset haluamme näyttää - mitä kaikkea täällä aulueella tapahtuu. Olen Myllypuro-Seuran jäsen ja kiinnostunut omasta kotikylästäni ja sen kehittämisestä. Täällä on käynnissä uusia hyviä suunnitelmia niin asumiseen kuin palveluihinkin.

Myllypuro-Seura on käynnistänyt Turvallinen ja viihtyisä Myllypuro -projektin, se kestää useita vuosia. Projektin aloitti asukkaille lähetetty turvallisuuskysely, joka lähetettiin joka viidenteen myllypurolaiseen talouteen. Turvallisuuskyselyyn vastasi reilut 200 taloutta. Kysely on tarkoitus toistaa vuosittain, jollain saadaan tietoa alueen kehityksestä. Myös kaupungin eri hallintokunnat käsittelevät paraikaa turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Hely ry:ssä on tutkittu vanhusten asumisen turvallisuutta. Lähipoliisillakin on asiassa oma hanke.

                  1612964.jpg

Illansuussa kävelin kotiin pitkin kotikatua. Hiljaista ja kaunista oli - linnut laulelivat iltalaulujaan. Mielestäni jokaisella on oikeus turvalliseen ja viihtyisään asuinympäristöön.