Loma alkaa olla loppusuoralla ja maanantaina alkaa työ. Saapa nähdä, miten paljon on tullut postia ja miten kalenteri keväälle täyttyy. Mutta sehän on vasta maanantaina, ei sitä kannata vielä miettiä:D

Lomalla olen ehtinyt tehdä, nähdä ja kokea kaikenlaista ja myös levätä kunnolla. Nyt olisi haaveissa päästä elokuviin, sillä haluaisin nähdä elokuvan Twilight/Houkutus. Lapsenlapset suosittelivat sitä, he lukivat ensin kirjat ja katsoivat sitten elokuvan. Minun täytyy kaivaa jostain kirja, haluan lukea sen - on hyvä nähdä mikä puhuttelee noita pieniä kullanmuruja.

Ei ensi viikolla, mutta seuraavalla viikolla on tiedossa ihana juttu, menen Taitoluistelun EM-kilpailujen avajaisiin. Olen takuuvarma, että ihastun ikihyväksi. Pikkuisena tyttönä haaveilin, että minusta tulee isona taitoluistelija. Harjoittelin innolla rosoisella lammenjäällä, mutta ei ollut valmentajaa, eikä taitojakaan tarpeeksi - haaveita ja unelmia täytyy olla.

Tänään on ollut kotipäivä, vain pakollinen kauppareissu on tehty. Mutta ihaninta oli olla saunassa, sillä sieltä menin lumihankeen tekemään lumienkeleitä. Teki tosi hyvää, vaikka tuo lumihanki on aika ohkainen.
Mitä siitä, ihana lumienkeli on hangessa muistona lumikylvystäPusu