Kylmä kesäloma jatkuu vielä tämän viikon, mutta loppuviikosta on jo kokouksia. Hyvää on tämä loma tehnyt ja tuntuukin, että on rutkasti aikaa siitä kun viimeksi olin iltakokouksissa. Nyt loppuviikosta on kaksi Kotorannan hallituksen kokousta, ensin vanha kokoonpano ja sitten uusi.

Tästä se käynnistyy, mutta olen vakaasti päättänyt ottaa iisimmin. Harrastuksille, liikunnalle, elokuville ja lukemiselle täytyy jäädä aikaa - sain juuri tänään luettua loppuun kirjan Helena Rannan elämästä. Se on liian rankkaa luettavaa illalla, joten oli pakko lukea se loppuun päivällä.  Seuraavaksi tartun ystäväni väitöskirjaan ja tutustun siihen, jotta olen kärryillä väitöstilaisuudessa. Väitöskirjan aiheena on melu, meluherkkyys jne. Mielenkiintoinen tilaisuus on tulossa tammikuun lopussa.

Uuden Suomen blogissa olen käynyt mielenkiintoista keskustelua vanhuksista ja lääkkeistä - miksi vanhuksille syötetään liikaa lääkkeitä? Mielenkiintoisia mielipiteitä - ihmiset elävät niin erilaista elämää. Niiden, joilla on rahaa, ei tarvitse surra hoitoon- ja hoivaanpääsyä. Näinhän se on ollut aina ja aina tulee olemaan.

Kannattaa huolehtia itsestään, jotta pysyy kunnossa ja virkkuna vielä vanhanakin:0)