Oma työterveyslääkäri soitti eilen ja kertoi olkapään ja olkavarren kuvausten tulokset. Se oli jo selvää, että yksi olkapään jänteistä on revähtänyt, siinä on kahden sentin aukko? Yllätys oli, että myös hauislihas on rytäkässä vahingoittunut, ilmankos se oli muutaman viikon kuin tulessa - varsinkin öisin. Yksi hyvä asia siinä ensimmäisessä käynnissä yksityislääkärin vastaanotolla oli ja se on se, että hän pyysi etten urheilisi muutamaan viikkoon, enkä kantaisi raskaita taakkoja. Hän arveli pientä venähdystä ja antoi kipulääkkeitä. Niinpä varoin oikeaa kättäni, mutta eipä sillä mitään raskaita hommia ole voinutkaan tehdä, enkä ole urheilija.

Ensi maanantaina menen ortopedille ja hän arvioi mitä olkapäälle tehdään? Oma työterveyslääkäri oli sitä mieltä, että olkapää on leikattava. Mutta kuka sen leikkaa, milloin ja missä? Mielenkiintoista nähdä, tämä oli nimittäin työtapaturma.

Olen todella iloinen, että tielleni osui ammattitaitoinen työterveyslääkäri, olisinpa heti alussa päässyt hänen vastaanotolleen - käsi voisi olla jo kunnossa? Jossittelu ei tietenkään auta ja näin, ettei yksityinen terveydenhoito ole todellakaan parempaa kuin kunnallinen. Yksityisellä puolella ei ollut ammattitaitoa havaita käden vaurioita???

                1704091.jpg

       Eilen illalla oli pakko mennä kuvaamaan iltataivasta kauniin aurinkoisen päivän päätteeksi.

                1704089.jpg

Olen tosi iloinen, että tämän blogihomman myötä innostuin kuvaamaan, kamera on ollut mukana laukussa siitä alkaen kun sen sain.