Olipa hyvä tilaisuus tänään, Naisyhdistyksen ehdokkaat käynnistivät nyt illalla yhteisen, iloisen vaalikampanjan. Meitä on yhteensä 5 ehdokasta kuntavaaleissa, tänään mukana minun lisäkseni olivat Jaana Alaja ja Pirjo-Riitta Hovi. Naisyhdistyksen ehdokkaista kolme on ensikertaa mukana vaaleissa, on tärkeää tehdä yhteistyötä tuolla kentällä kiertäessä. Meillä kaikilla on paljon osaamista ja tietoa helsinkiläisten arjesta.

Paikalla oli parikymmentä innokasta naisihmistä, parasta tämän illan tilaisuudessa oli keskustelu ja se, että saimme hyviä eväitä vaalikentälle - miten vanhusten, eläkeläisten, perheiden, nuorten ja lasten asioita täytyy kehittää. Ympäristöasioistakin ehdittiin puhua ja mikä parasta saimme kaksi uutta innokasta jäsentä yhdistykseen.

Lisäksi päätimme perustaa vapaan keskusteluryhmän, jossa puhutaan vanhusten elämästä, iloista ja murheista. Ikäihmiset kaipaavat keskusteluryhmiä, liian monet ovat yksinäisiä. Yhteisesti todettiin, että pieniä eläkkeitä saavia kohdellaan ja on kohdeltu sikamaisesti, verotus on aivan hakoteillä. Oletko samaa mieltä? Minusta ollaan menossa päin karikkoa tämän hallituksen johdolla - niille annetaan joilla mammonaa on ja niiltä otetaan joilla sitä ei ole. Kurssinmuutosta tarvitaan.